'Wil je ook weer

grip op je financiën?'

Vier Fasen Traject

In een tijdsbestek van een jaar werkt u naar een zelfstandig en gezond financieel beheer van uw eigen administratie. Uiteraard doen wij dit in etappes, daarom hebben wij het ‘vier fasen traject’ ontwikkeld.

We starten met het inzichtelijk maken van uw financiële positie. Vanuit daar stellen we een plan van aanpak op, welke we in het traject gaan uitvoeren. U werkt hiermee aan uw financiële rust en bouwt aan de toekomst van uw onderneming.

Met het plan van aanpak werken we toe naar financiële gezondheid en stabiliteit. Wij helpen u gedurende de gehele rit en maken met u afspraken, zodat u kunt werken aan een geslaagd eindresultaat.

Het vier fasen traject is een intensief traject, maar biedt u als zelfstandige de kans om faillissement of schuldsanering te voorkomen. In veel gevallen kunt u blijven ondernemen.

Financial Health is het enige kantoor in Nederland dat met het unieke vier fasen traject werkt. De ontwikkeling hiervan ligt geheel in handen van eigenaresse Esther van den Brink.

De kracht van het traject zit in het vermogen out of the box te denken, waardoor u stappen durft te maken met uw onderneming en u toekomstgericht leert kijken.

Spreekt dit traject u aan?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Zelfstandig ondernemers helpen de balans terug te vinden, dat is de passie van Financial Health.