Workshop: Omgaan met crediteuren (schuldeisers)

Crediteuren vormen een essentieel onderdeel in uw onderneming. Zij zijn belangrijk voor het voortbestaan van uw bedrijf. Denkt u er maar eens aan wat er gebeurt als uw leverancier niet meer levert. Bij betalingsproblematiek is het van belang om goed en correct te blijven communiceren met uw crediteuren. Dit is niet altijd gemakkelijk, doordat onmachtLees verder »

Succesvol incasseren

In de workshop succesvol incasseren leert u op efficiënte wijze uw facturen sneller te incasseren. Het proces vanaf het maken van een factuur tot aan het betaald krijgen hiervan, lopen wij met u door. U ontvangt waardevolle tips om sneller uw geld te ontvangen en we leren u om op correcte wijze uw debiteuren bijLees verder »

Training: Thuisadministratie en budgetteren

Speciaal voor vrijwilligers in de thuisadministratie en schuldhulpverlening hebben wij deze training opgezet. Op toegankelijke wijze vertellen wij u de basisprincipes over het voeren van een goede thuisadministratie. We bespreken veel voorkomende vaktermen en informeren u over de meest recente wijzigingen in de schuldhulpverlening. Aan het eind van de avond is uw vrijwilliger in staatLees verder »

Training: Goed voorbereid starten

Starterstraining voor iedereen die wil ontdekken of het ondernemersvak geschikt is voor hem of haar. In de training komen de basisaspecten van het ondernemersschap aan bod zoals het opstellen van een ondernemingsplan, het voeren van een duidelijk beleid en het financiële plaatje dat hierbij hoort. We gaan in op de do’s en don’ts van hetLees verder »

Bezoekadres: Middelerf 10a 3851 SP ERMELO | info@financial-health.nl - 0341-55 48 80