'Wil je ook weer

grip op je financiën?'

Inkomensbeheer zakelijk

Wanneer het u niet lukt om uw zakelijke uitgaven goed af te stemmen op uw inkomsten, kan Financial Health u hierbij helpen. Met inkomensbeheer zakelijk brengen wij orde en rust in de financiële huishouding van uw bedrijf.

Wij doen dit door strakke liquiditeitsplanningen, waarbij u wekelijks wordt geïnformeerd over de voortgang van uw financiën. Samen met u maken we betaaloverzichten en zorgen wij dat de betalingen op de juiste datum ook worden verwerkt.

Inkomensbeheer zakelijk kan u de mogelijkheid bieden tot volledige focus op uw onderneming als vakman, zonder de zorg van uw financiële administratie.

Inkomensbeheer is naar eigen wens uit te breiden met het verwerken van de boekhouding, het bijhouden van uw debiteuren-crediteuren, alsmede het versturen en nabellen van uw facturen.

Spreekt u dit aan?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Budgetbeheer

Budgetbeheer is een administratieve maatregel, waarbij wij ervoor zorgen dat hetgeen u met ons afspreekt op juiste wijze wordt geregeld. Financial Health kent twee varianten, basis en compleet. In de basisvariant regelen wij enkel een aantal door u gevraagde zaken. De overige zaken verzorgt u zelf. Bij compleet nemen wij het gehele beheer van u over. Zo hoeft u zich nergens meer druk over te maken.

Bewindvoering

Lukt het voor langere tijd niet om zelf de financiële situatie onder controle
te houden of krijgen? Heeft u zoveel schulden dat u de post niet meer open maakt? Dan kan bewindvoering een optie zijn. Bij bewindvoering spreekt een rechtbank deze maatregel uit, waardoor u wettelijke bescherming geniet.

De bewindvoerder komt als het ware op uw plek te staan en regelt alles voor u. U ontvangt geld om van te leven en kan hierdoor tot rust komen.

Zelfstandig ondernemers helpen de balans terug te vinden, dat is de passie van Financial Health.