'Wil je ook weer

grip op je financiën?'

Over Financial Health

Zelf geloof ik in het systeem dat je betaalt voor wat je krijgt. Maar wat als je iets krijgt en je er de betaling niet meer voor kunt opbrengen en moet kiezen tussen een nota betalen of boodschappen? Dan is de balans zoek.

Financial Health is ontstaan uit mijn passie om zelfstandig ondernemers te helpen beter te ondernemen en de balans terug te vinden. Ik ontdekte dat er een grote behoefte is om op financieel vlak begeleiding en coaching te krijgen onder zelfstandigen en dat de schuldproblematiek moest worden aangepakt

Op onconventionele wijze probeer ik altijd u, als cliënt, weer in uw kracht te zetten, de onderneming te helpen een boost te geven en een ander weer perspectief te geven. Daarbij ben ik niet bang om out of the box te denken en voel ik de passie voor uw bedrijf met u mee. Maar ook als alles misgaat, als niets lukt en u toch moet stoppen, laat ik u niet alleen. Samen lopen we het gehele traject door, hoe lang of kort dit ook duurt.

Esther van den Brink
Eigenaresse

 

Anja van Dijkhuizen

Juist het persoonlijk contact met de cliënten maakt ons vak bijzonder, daardoor is geen dag het zelfde.

Anja is het eerste aanspreekpunt voor alle cliënten die inkomensbeheer afnemen bij ons kantoor. Ze heeft een hands-on mentaliteit en neemt voor iedereen uitgebreid te tijd.

Irmin Sietsma

“Het liefst roep ik de hele dag: Kom maar op met die bonnen, want het uitpluizen van cijfers geeft mij rust. Ik geniet ervan als het me lukt om de administratie op orde te krijgen en tegelijkertijd de klant hierin te ontlasten.”

Irmin is ons boekhoudkundig rekenwonder. Zij weet van complexe administraties een overzichtelijke administratie te maken, waaruit een duidelijk rapport kan worden opgesteld. Zo geeft ze u de juiste handvatten om te kunnen sturen in de onderneming.

Zelfstandig ondernemers helpen de balans terug te vinden, dat is de passie van Financial Health.